Scris de 6:13 pm Destinații turistice, Locuri • 2 Comentarii

Totul despre Chateau Vartely – o destinație turistică inedită din Orhei, Centrul Moldoveni

Situat la doar 45 de kilometri de Chişinău, Château Vartely are o arhitectură deosebită și prezintă un adevărat deliciu peisagistic, fiind situat pe o colină de unde se deschide o priveliște amețitoare. Curtea amenajată cu elemente de muzeu al vinului, îmbină perfect arta arhitecturală cu cea a vinului.

Fiind amplasat pe o colină de calcar, beneficiază din plin de capacitatea naturală a rocii pentru a menţine temperatura optimă în beciuri.Aici, veți avea parte de excursii și degustări alături de ghizi profesioniști. În sălile de degustare Château Vartely, vizitatorii au condiţiile perfecte pentru o degustare de vin adevărată. În sala de degustare principală se regăsesc vinurile din colecţia proprie. În cea de a doua sală de degustare se regăseşte o colecţie ce cuprinde vinuri din importante regiuni vitivinicole ale lumii.

După o degustare profesionistă, oaspeții se pot delecta cu bucate alese pregătite la restaurant, iar la dorință, să-și continue șederea, optând pentru cazare în una din cele 3 vile turistice.

Restaurantul include 2 săli și poate găzdui evenimente de până la 260 de persoane. Aici savurați vinurile Château Vartely cu bucătăria tradițională, dar și cea europeană. Însoțind perfect sărbători şi clipe unice, fie evenimente de familie sau de business. Château Vartely este locul perfect pentru a organiza diverse evenimente și ceremonii indoor și outdoor. La fel, vinăria promovează și oferă și alte itinerare turistice din Moldova.

(Visited 2.156 times, 2 visits today)
Închide