Surse și referințe

Descopera.md are obiectiv promovarea turismului local și furnizarea informațiilor relevante despre diverse destinații turistice din Republica Moldova.

 

Drepturi de Autor și Utilizarea Imaginilor:

Majoritatea imaginilor și resurselor utilizate pe platformă sunt proprietatea noastră și au fost create intern. Cu toate acestea, în unele cazuri, am inclus imagini preluate din surse publice sau gratuite, unde a fost posibil, sursa a fost indicată corespunzător. Este important de menționat că toate aceste utilizări au fost realizate în conformitate cu drepturile de utilizare fără plată de redevențe și într-un scop non-profit.

 1. Proprietatea Conținutului

  Toate informațiile, textele, graficele, fotografii sau alte imagini (denumite colectiv “Conținutul”) prezente pe acest site au fost create prin combinarea informatiilor din diverse surse, în scopul furnizării unei informații corecte, structurate și bine organizate. Apreciem contribuțiile colaboratorilor noștri la acest conținut.

  În cazul în care cineva observă orice problemă legată de drepturile de autor ale textului sau conținutului, îl încurajăm să ne contacteze pentru a remedia situația. Respectăm drepturile de autor și suntem dedicați soluționării oricăror aspecte legate de proprietatea intelectuală într-un mod prompt și eficient.

 2. Surse Deschise

  Majoritatea imaginilor utilizate pe acest site sunt deținute de noi și reprezintă proprietatea noastră. Cu toate acestea, în situațiile în care aceasta nu a fost posibilă, am inclus imagini preluate din surse deschise, gratuite și cu drepturi de utilizare fără plată de redevențe. În cazul în care sursa originală a imaginii a fost identificată, aceasta a fost indicată corespunzător, reflectând respectul nostru pentru drepturile de autor.

  Este important să menționăm că utilizarea imaginilor provenite din surse publice este în concordanță cu drepturile lor de utilizare și nu constituie încălcare a drepturilor de autor. Dacă există orice problemă legată de drepturile de autor sau dacă cineva consideră că drepturile sale au fost încălcate, îl invităm să ne contacteze pentru a remedia situația. Suntem deschiși la dialog și dorim să soluționăm orice potențiale probleme legate de drepturile de autor în mod colaborativ și corespunzător.

 3. Drepturile de Autor ale Vizitatorilor: În cazul în care vreun vizitator consideră că drepturile sale de autor au fost încălcate prin utilizarea unei imagini pe acest site, îl încurajăm să ne contacteze la adresa de e-mail contact@descopera.md pentru a remedia situația.
 4. Responsabilitatea Utilizatorilor: Prin utilizarea acestui site, vizitatorii sunt de acord să nu încarce, să nu distribuie și să nu utilizeze materiale protejate de drepturile de autor fără consimțământul adecvat. Orice încălcare a drepturilor de autor este responsabilitatea exclusivă a utilizatorului.
 5. Rezervarea Drepturilor: În ciuda eforturilor noastre de a asigura respectarea drepturilor de autor, ne rezervăm dreptul de a modifica sau elimina orice conținut care ar încălca drepturile de autor ale altora sau care ar putea cauza litigii legale.

În cazul în care există suspiciuni cu privire la încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@descopera.md. Asigurăm că vom lua toate măsurile necesare pentru a remedia situația.

Misiunea fundamentală a descopera.md este să promoveze diversele destinații turistice și turismul intern. Site-ul operează în scop non-profit, iar toate cheltuielile asociate sunt suportate din sursele financiare personale ale echipei. Avem în vedere acoperirea unei game variate de aspecte legale pentru a ne asigura că activitatea noastră este conforme cu normele și regulamentele în vigoare.

 

Sursele de text:

wikipedia

diez.md

visit.md

moldova.travel

și altele.

 

Sursele de imagini:

unsplash.com

allthefreestock.com

facebook

instagram

și altele.

 

Hărțile destinațiilor turistice:

Hărțile au fost realizate de Iurie Șveț.

Au fost duplicate (conform termenilor de serviciu Google Maps) în scopul menținerii istorice.

 

Elementele de design, cu includerea logo-ului și a altor componente vizuale, sunt în proprietatea exclusivă a descopera.md și sunt protejate.

Pentru orice întrebări sau solicitări referitoare la utilizarea acestor elemente, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@descopera.md.

 

(Visited 248 times, 1 visits today)

Modificat: noiembrie 10, 2023

Comentariile sunt închise

Închide