Adresa
Butuceni, Orhei
Ce ofera
Cazare, restaurant, etc
Preturi
Prețuri medii

Scris de 10:36 am Cazare

Eco Resort Butuceni – case tradiționale în inima Moldovei

Eco Resort Butuceni – Unde poți închiria o casă tradițională

La prima vedere, hotelul impresionează cu atmosfera caldă și familiară, amintind de casele bunicilor. Este o clădire bătrânească, cu o prispă atrăgătoare din lemn și detalii tradiționale pictate cu grijă.

Pensiunea vă oferă posibilitatea de a închiria camere pentru cazare, inclusiv opțiuni single, double și family. Confortul vă va învălui încă de la momentul în care pășiți în clădire.

Când veți ajunge la hotel, veți fi întâmpinați de un miros natural de var, un material ecologic folosit pentru finisarea caselor tradiționale.

Decorul locației este minimalist, cu un accent deosebit pus pe covoarele tradiționale, simboluri autentice cu nuanțe care nu se vor demoda niciodată.

Hotelul vă oferă condiții de cazare mai mult decât confortabile, comparabile cu cele ale hotelurilor de 5 stele, asigurându-vă un trai plăcut și relaxant.

 

Eco Resort Butuceni – Restaurant

Casa mare a fost transformată într-un restaurant, unde atmosfera este într-adevăr distinctă. Mesele sunt confecționate din lemn, cu aspect rustic, iar unele scaune pot prezenta caracteristici care accentuează autenticitatea locului.

 

Restaurantul se remarcă în special prin preparatele culinare oferite, care reprezintă o adevărată experiență gastronomică pentru toți cei care îl vizitează.

Unul dintre aspectele definitorii ale acestui loc este cuptorul cu lemne, care constituie inima bucătăriei. Restaurantul dispune de o bucătărie de tip deschis, unde bucătarii pricepuți desfășoară un spectacol culinar fascinant. Această experiență vizuală și culinară este un motiv în plus pentru a vizita această locație.

Vezi meniul

Meniul restaurantului nu include preparate sofisticate precum foie gras, costițe de berbecuț în sos de ciocolată sau somon fume.

În schimb, veți avea ocazia să degustați delicioasa zeamă de carne de găină și tăiței de casă, să savurați salata de vinete coapte pe pâine și să vă bucurați de plăcintele boierești. De asemenea, nu trebuie să ratați cușma lui Guguță, umplută cu vișine suculente.

Acestea reprezintă doar câteva dintre opțiunile din meniu. Restaurantul se adaptează sezonului, oferindu-vă bucate proaspete și aromate în funcție de perioada anului. Dacă sunteți pasionați de arta culinară, vă invităm să vă implicați în procesul de gătit și să vă perfecționați abilitățile în cadrul master class-urilor culinare.

Eco Resort Butuceni – Mini Zoo

Vizită la Fermă

De la  100 MDL

Trăind la țară, vei descoperi farmecul unei experiențe autentice, unde zeci de animale domestice își duc traiul și se bucură de libertate într-un mediu natural. Pensiunea Eco-Resort Butuceni, aduce în mijlocul naturii o adevărată oază zoologică, unde animalele cresc în armonie cu mediul înconjurător și se hrănesc cu cereale organice de cea mai bună calitate.

În cadrul pensiunii Eco-Resort Butuceni, veți putea interacționa cu o varietate de animale, precum găini, gâște, rațe, ponei, vaci, cai și capre. Toți oaspeții  sunt bineveniți să experimenteze viața la fermă, de la hrănirea acestor creaturi minunate, plimbări cu căruța sau faetonul, până la colectarea ouălor proaspete sau chiar mulgerea vacilor.

Această activitate este deosebit de potrivită pentru familii cu copii, oferindu-le ocazia să se bucure de o zi minunată în mijlocul naturii. În plus, puteți să vă bucurați de o plimbare relaxantă cu trăsura trasă de cai, pentru a completa experiența rurală de neuitat.

Sala de Banchete Eco Resort Butuceni

Petrecerile în stil rustic devin din ce în ce mai populare, datorită faptului că multe evenimente luxoase au ajuns să fie considerate obișnuite. Cei care doresc o experiență unică cu accente tradiționale pot găsi soluția potrivită la Eco Resort Butuceni. Una dintre căsuțele complexului a fost transformată într-o sală de banchet, oferind un ambient cald și primitoare, cu un decor autentic care a fost creat cu mult timp în urmă prin țesut, brodat, pictat și bătătorit manual.

Unul dintre aspectele majore ale acestei săli este locația sa, situată într-un mediu plin de culoare, datorită priveliștilor încântătoare. De asemenea, evenimentele pot fi organizate în aer liber, oferindu-vă o doză de prospețime pe care o puteți experimenta din aerul curat, firimiturile de iarbă și parfumul florilor din împrejurimi.

(Visited 242 times, 1 visits today)

Contacte

Numar de telefon

079617870

Modificat: noiembrie 3, 2023

Închide