Adresa
Trebujeni, Moldova
Ce ofera
Cazare, restaurant, etc.
Preturi
Prețuri medii

Scris de 11:05 am Cazare

Descoperă Casa din Luncă – prima pensiune rurală din Moldova

Casa din luncă reprezintă prima pensiune rurală din Republica Moldova, situată în gospodăria familiei Benzin, în satul Trebujeni, raionul Orhei. Cu o poziționare de-a lungul râului Răut, această pensiune oferă o panoramă memorabilă. Cu 7 camere luminoase, mobilate în stil tradițional moldovenesc și echipate cu facilități moderne, Casa din luncă asigură confortul oaspeților săi.

Pentru cei ce doresc să descopere gastronomia autentică moldovenească, pensiunea pune la dispoziție un restaurant spațios cu o capacitate de 100 de persoane. Pe lângă savurarea mâncărurilor locale, turiștii au la dispoziție o gamă variată de activități de recreere și divertisment. Ospitalitatea este o trăsătură definitorie a acestei locații.

Casa din luncă este o opțiune accesibilă pentru turiștii interni și străini, fiind situată la doar 18 kilometri de orașul Orhei și la 47 de kilometri de Chișinău. Acest loc pitoresc oferă o experiență autentică și plină de farmec în mijlocul naturii.

 

Cazare la Casa din Luncă

Pensiunea Casa din Luncă pune la dispoziție mai multe opțiuni de cazare, fiecare dintre ele oferind diferite facilități și beneficii. Printre opțiunile disponibile, oaspeții pot alege în funcție de preferințele lor, având în vedere aspecte precum inclusiv micul dejun, disponibilitatea unui televizor, parcare, precum și tipul de facilități sanitare, care pot fi comune sau individuale. Recomandăm consultarea detaliilor specifice pentru fiecare cameră pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. de cazare.

Casa Mare „În sânul familiei”

Casa Mare ”În sânul familiei” reprezintă centrul de viață al pensiunii, ideală pentru sărbători de familie sau seri de poveste cu prietenii. Stilul rustic și tradițional, cu accente de eleganță, vă va transporta în lumea bunicilor, cu lăicere și covoare moldovenești ce par a fi scoase dintr-o poveste, mobilier din lemn masiv, un șemineu cu lemne și toate dotările necesare pentru a vă asigura un sejur de neuitat.

Această unitate de cazare include:

  • 4 camere duble
  • 2 băi
  • O zonă de living
  • Trei mese pe zi: prânz, cină și mic dejun
  • Acces gratuit la piscină (prosoapele pentru piscină nu sunt incluse, dar pot fi furnizate contra cost)

Prețul pentru această ofertă este de 8800 lei pentru grupuri de până la 8 persoane.

Opțional, puteți adăuga:

  • 2 paturi suplimentare în Camera 3 dublă pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani, inclusiv cele trei mese, la un preț de 750 lei/copil sau 300 lei/copil fără alimentație.
  • 1 pat suplimentar în Camera 1 dublă pentru copiii cu vârsta de până la 7 ani, inclusiv cele trei mese, la un preț de 750 lei/copil sau 300 lei/copil fără alimentație.

De asemenea, cu rezervare prealabilă, puteți beneficia de facilități suplimentare, precum:

  • Utilizarea saunei la prețul de 700 lei pentru 2 ore, cu posibilitatea de prelungire contra cost cu 100 lei/oră.
  • Utilizarea ciubărului la prețul de 1700 lei pentru 2 ore, cu posibilitatea de prelungire contra cost cu 200 lei/oră.
  • Combinația de saună și ciubăr la prețul de 2100 lei pentru 2 ore, cu posibilitatea de prelungire contra cost cu 300 lei/oră.

 

Căsuța mică

“Căsuța Mică” reprezintă o adevărată perlă a acestei pensiuni, o locuință autentică în stil tradițional, cu o curte verde și un foișor acoperit cu oale. Această căsuță este situată la doar 200 de metri distanță de clădirea principală, oferind astfel un spațiu privat, separat de restul complexului.

Facilitățile incluse în această opțiune sunt următoarele:
– 2 camere duble cu băi individuale
– Un foișor în stil rustic
– Mini bucătărie
– Trei mese pe zi: prânz, cină și mic dejun
– Acces gratuit la piscină (prosoapele pentru piscină nu sunt incluse, dar pot fi furnizate contra cost)

Prețul pentru această opțiune este de 5000 lei pentru un grup de până la 4 persoane.

De asemenea, există opțiuni suplimentare disponibile:
– Adăugarea a 2 paturi pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani, inclusiv cele trei mese, la un preț de 750 lei/copil.
– Un pat pentru copiii cu vârsta între 5 și 12 ani, fără a include alimentația, la un preț de 300 lei/copil.

 

Camera dublă „La gura sobei”

 

“La gura sobei,” oaspeții sunt întâmpinați cu căldură în timpul iernilor reci. Această cameră oferă o atmosferă plină de căldură, mobilierul de lemn făcut manual adaugă un strop de rusticitate, iar covoarele tradiționale completează tabloul. Camera are o capacitate de 2 persoane, iar tariful pentru aceasta este de 1000 lei.

 

Camera dublă „Cuibușor de nebunii”

Camera dublă “Cuibușor de nebunii” este alegerea perfectă pentru cupluri sau tineri care caută o atmosferă romantică și intimitate.

Această cameră are o capacitate de 2 persoane și tariful său este de 900 lei.

Camera dublă „De leagăn”

Această cameră evocă amintiri de copilărie. Strămoșii noștri obișnuiau să le ofere celor mici momente de liniște și odihnă în leagăn, lăsându-i să se relaxeze în voie în curte. Camera este echipată cu un leagăn, o adevărată atracție care îi atrage atât pe turiștii din țară, cât și pe cei străini. Această cameră poate găzdui 2 adulți și 2 copii.

Tariful pentru adulți este de 1000 lei, în timp ce tariful pentru copii variază în funcție de vârsta acestora.

 

Camera dublă „Zestre de la bunica”

Covoarele florale reprezintă o caracteristică distinctivă a caselor tradiționale din Moldova. Această cameră este decorată cu o bogăție de covoare, moștenite ca o zestre prețioasă de la bunici, oferind o atmosferă luminoasă și plină de culoare, întotdeauna pregătită să primească oaspeți pe tot parcursul anului.

Prețul pentru o noapte de cazare în această cameră este de 900 lei.

 

Restaurantul Casa din Luncă

Fie că oaspeții sosesc pentru a se odihni sau pentru a gusta o masă tradițională moldovenească, la Casa din Luncă se află întotdeauna bucuria de a servi preparate alese. Se pregătesc mese potrivite atât pentru grupuri mari, cât și pentru grupuri mai mici, acoperind o gamă variată de preferințe și toate categoriile de vârstă. Ingredientele folosite sunt naturale și provin din gospodăria proprie, astfel încât mâncarea oferită este deosebit de gustoasă.

Pensiunea dispune de un restaurant cu o capacitate de 100 de persoane, unde se servesc o gamă diversificată de preparate, cum ar fi plăcinte, sarmale, zeamă, copturi, friptură, mămăligă și multe alte delicii. Pensiunea oferă trei mese principale pe zi, inclusiv mic dejun, prânz și cină, iar meniul se adaptează în funcție de sezon și preferințele oaspeților.

(Visited 200 times, 1 visits today)

Contacte

Modificat: noiembrie 3, 2023

Închide