Vrei să afli unde vor avea loc târgurile EcoLocal sau Cămara Fest în acest weekend? Am pregătit pentru tine toate detaliile de care ai nevoie pentru a putea procura fructe și legume de la producătorii autohtoni.

 

descopera.md informează că în weekend-ul: 26-27 august 2023, în sectoarele capitalei vor fi desfășurate diverse iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone. Aceste acțiuni sunt organizate cu scopul de a sprijini producătorii locali și de a oferi locuitorilor capitalei acces la produse agricole proaspete și de sezon.

 

Târguri de fructe și legume din sectorul Centru / Buiucani

Piața EcoLocal  - Kentford

Piața EcoLocal - Kentford

Sâmbătă, 26 august 2023, 09:00-13:00

Targ de fructe si legume organizat de EcoLocal, unde puteți găsi fructe, legume dar și alte produse de la producătorii autohtoni.

Sâmbătă, 26 august 2023, la piață, așteptăm 51 de producători.

Unde va avea loc piața EcoLocal?

Piața EcoLocal Farmers Market Moldova are loc sâmbăta, între orele 9.00 -13.00, în parcarea Centrului de Afaceri Kentford, bd. Ștefan cel Mare, 202

 

Lista producătorilor prezenți la piața EcoLocal:

(Visited 127 times, 1 visits today)

 

Târguri în sectorul Sculeni

Cămara Fest - parcul Alunelul

Cămara Fest - parcul Alunelul

26-27 August 2023, 09:00-18:00

În sectorul Buiucani, zona Sculeni, în Parcul „Alunelul”, Calea Ieșilor 11/4, va avea loc târgul producătorilor autohtoni „Cămara Fest”, organizat în colaborare cu AO „Eurocivis”.

Aici vei descoperi o varietate de fructe de vară dulci și proaspete precum caise, mure, zmeură și, nu în ultimul rând, struguri delicioși și aromați, aduse cu drag de micii producători locali.
Pe lângă fructele și legumele de sezon, poți degusta vinuri excepționale de la crame mici, descoperi brânzeturi și cașcavaluri speciale și savura o multitudine de alte bunătăți autentice. Fiecare produs este rezultatul muncii și pasiunii producătorilor noștri locali.
Haide să ne reunim și să sprijinim comunitatea de producători autohtoni, în timp ce ne delectăm cu arome și gusturi autentice.

 

Unde va avea loc Cămara Fest?

Cămara Fest va avea loc în zona adiacentă parcului Alunelul, pe str. Calea Ieșilor, vis-a-vis de Zorile.

 

Unde să parchezi la târgul Cămara Fest?

În zonă există o mulțime de locuri de parcare amenajate!

Recomandăm insistent să respectăm Regulamentul Circulației Rutiere și să dăm dovadă de responsabilitate socială, să nu blocăm drumurile de circulație, să nu parcăm pe trotuare sau în locuri unde am putea cauza disconfort.

Astfel, lista de locuri unde puteți parca, desigur, unele poate sunt la 50-100m distanță, dar o plimbare este foarte benefică pentru sănătate!

  1. Parcare amenajată pe str. Ion Neculce, capacitate 15-20 automobile. Nu parcați pe partea dreaptă (direcția spre Calea Ieșilor), parcați pe partea stângă.
  2. Parcare amenajată la Zity Mall – 50+ locuri
  3. Parcare amenajată la Fourchette – doar prima oră gratuit – 50+ locuri
  4. Parcare amenajată lângă parcul Dendrarium (10 minute de mers pe jos) – 50+ locuri
  5. Locuri de parcare amenajate pe trotuar lângă Zorile (15-20 locuri)

Unde să NU PARCAȚI:

  1. Nu parcați pe str. Milano. Este o stradă cu sens dublu, dacă parcați acolo, blocați o bandă de circulație, cauzați ambuteiaje.
  2. Nu parcați pe trotuare sau pe gazon
  3. Nu parcați pe str. Calea Ieșilor, pe prima bandă – blocați transportul public, reduceți vizibilitatea pentru pietoni

Să dăm dovadă de responsabilitate socială, să facem să fie comod tuturor!

(Visited 127 times, 1 visits today)
(Visited 127 times, 1 visits today)

 

(Visited 127 times, 1 visits today)

Modificat: august 24, 2023

Comentariile sunt închise

Închide