De ce să devii partener?

Platforma descopera.md este utilizată de cca 5,000-10,000 persoane în fiecare lună, ceea ce înseamnă circa 100,000 pe an – persoane interesate în turism, interesate de a descoperi locuri și experiențe noi.

Ce înseamnă să fii partener?

Partenerii descopera.md beneficiază de promovare pe termen lung în cele mai populare articole conexe cu serviciile pe care le oferă partenerii.

Care sunt formele de parteneriat?

Suntem deschiși pentru orice formă de promovare, de la articole sponsorizate la review-uri gratuite sau bannere publicitare plasate în articole populare.

Care sunt serviciile care ar putea fi promovate?

Utilizatorii descopera.md sunt interesați în primul rând de tot ce ține de turism (intern sau extern), astfel, partenerii care activează în domeniul turismului ar beneficia într-un mod deosebit de promovare.

Care sunt avantajele descopera.md față de alte metode de promovare?

descopera.md oferă mai multă stabilitate și o credibilitate  – este cel mai popular  site despre turism local din Moldova, iar articolele pe care le postăm sunt aici pentru un timp îndelungat.

Persoanele ce utilizează descopera.md sunt cu adevărat interesate de turism și de a descoperi experiențe noi, ceea ce înseamnă o rată de conversie mult mai mare.

Plasând un articol pe descopera.md veți fi siguri că va fi citit de persoane cointeresate, nu de oricine.

Care sunt prețurile?

La momentul actual serviciile sunt gratuite! (pentru afacerile conexe cu domeniul) Tot ce e necesar e să completați formularul din linkul de mai jos, după care revenim cu un răspuns, fie cu un articol, fie cu solicitare de mai multe detalii, însă totul este gratuit.

Devino partener

Alte modalități de suport:

Patreon

Doneaza pe Patreon

Buy me a coffee

https://www.buymeacoffee.com/descoperamd

Ko-Fi


 

(Visited 78 times, 1 visits today)
Închide