Politica de confidențialitate

Politica de Confidențialitate pentru descopera.md

Ultima actualizare: 24 iulie 2023

 1. Informații generale

Mulțumim pentru vizitarea site-ului descopera.md. Această pagină descrie modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile cu caracter personal pe acest site. Utilizarea site-ului descopera.md implică acceptarea termenilor și condițiilor acestei Politici de Confidențialitate.

 1. Colectarea informațiilor

2.1. Informații personale

În timpul navigării pe site, puteți alege să ne furnizați informații cu caracter personal (cum ar fi adresa de e-mail sau numele) prin intermediul formularelor de contact sau prin abonarea la newsletter-ul nostru. Aceste informații vor fi colectate cu scopul de a vă oferi serviciile solicitate și de a vă notifica cu privire la noutățile sau informațiile relevante.

2.2. Informații automatizate

Site-ul descopera.md utilizează tehnologii precum cookie-uri și servicii de analiză web (cum ar fi Google Analytics) pentru a colecta informații automate despre vizitele și interacțiunile cu site-ul. Aceste informații includ, dar nu se limitează la adresele IP, tipul de browser, paginile vizitate, timpul petrecut pe site și alte date statistice. Aceste informații sunt utilizate pentru îmbunătățirea experienței utilizatorului și pentru analiza traficului pe site.

 1. Utilizarea informațiilor

Informațiile cu caracter personal colectate vor fi utilizate în următoarele scopuri:

 • Pentru a furniza informațiile, serviciile sau răspunsurile la solicitările dumneavoastră.
 • Pentru a vă trimite newsletterul sau notificări cu privire la actualizările sau noutățile site-ului.
 • Pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe site și pentru a personaliza conținutul și reclamele afișate.
 • Pentru a analiza și monitoriza traficul pe site și pentru a obține informații statistice.
 1. Protecția informațiilor

Site-ul descopera.md utilizează măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja informațiile cu caracter personal împotriva accesului neautorizat, pierderii sau utilizării incorecte. Cu toate acestea, internetul nu este un mediu 100% securizat, iar noi nu putem garanta securitatea absolută a informațiilor transmise prin internet.

 1. Partajarea informațiilor

Site-ul descopera.md nu va partaja informațiile cu caracter personal cu terțe părți, cu excepția cazului în care este necesar pentru a furniza serviciile solicitate de către utilizator sau în cazurile în care legea o impune.

 1. Reclame și servicii terțe

Site-ul descopera.md poate afișa reclame prin intermediul Google AdSense sau alte servicii terțe. Aceste servicii pot utiliza propriile cookie-uri sau tehnologii de urmărire pentru a afișa reclame relevante. Noi nu avem control asupra acestor tehnologii sau a practicilor de confidențialitate ale serviciilor terțe și nu ne asumăm responsabilitatea pentru acestea.

 1. Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Această Politică de Confidențialitate poate fi actualizată din când în când pentru a reflecta schimbările aduse site-ului sau legislației relevante. Orice modificări vor fi publicate pe această pagină, iar utilizarea continuă a site-ului după publicarea modificărilor constituie acceptarea acestor modificări.

 1. Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri cu privire la această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@descopera.md.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru vizitarea site-ului descopera.md.

(Visited 6 times, 1 visits today)

Modificat: iulie 24, 2023

Comentariile sunt închise

Închide