Adresa
Bahmut, Ungheni
Ce ofera
Cazare, restaurant, activități
Preturi
Prețuri medii

Scris de 3:28 pm Cazare

Bahmut Club – Cazare de neuitat în sânul naturii

La BahmutClub, situat în codrii seculari ai Călăraşilor, se găsește o experiență de cazare de neuitat, în mijlocul naturii.

Acest loc reprezintă o combinație între tradiția și modernitatea Moldovei, oferind o oază de liniște și aer curat pentru relaxare, atât în timpul verii, cât și iarna. Cu peisaje înconjurătoare care includ coline cu vii și livezi, dealuri acoperite de păduri și fânețe.

Cazare la Bahmut Club

BahmutClub oferă cazare în căsuțe din lemn spațioase, echipate cu băi private, sisteme de încălzire, televizoare, conexiune la internet Wi-Fi și toate facilitățile necesare. Arhitectura și plasarea acestor căsuțe au fost gândite astfel încât oaspeții să poată contempla frumusețea peisajului și să se bucure de o odihnă deosebită.

 

 

Restaurant Bahmut Club

Aici se găsește un loc potrivit pentru diverse evenimente, unde se întrepătrund diverse tipuri de căi, fie ele turistice, corporative, de familie sau culturale. BahmutClub este disponibil pentru a găzdui evenimente precum serate culturale europene, nunți, zile de naștere sau întâlniri de afaceri, la prețuri accesibile pentru toți participanții. De asemenea, locația oferă facilități pentru organizarea de seminarii, traininguri și alte activități profesionale, cu oferte adaptate la cerințele oaspeților. Mâncărurile tradiționale, selecția de vinuri moldovenești din beciul clubului, cuptorul pentru plăcinte și friptură, amintind de gusturile bunicii de acasă, sunt elemente notabile și apreciate de către vizitatori.

 

(Visited 550 times, 2 visits today)

Modificat: noiembrie 7, 2023

Închide