Adresa
Colonița
Ce ofera
Cazare, restaurant, distracție
Preturi

Scris de 2:25 pm Cazare

Descoperă Poiana Bradului – complex turistic confortabil în orice anotimp

Localizat într-un pitoresc peisaj la marginea pădurii, Complexul Turistic Cabana “Poiana Bradului” oferă o experiență deosebită cu un accent deosebit pus pe confort și intimitate, menținând în același timp prețuri accesibile.

Acest complex include 6 căsuțe din bârne, 6 case VIP și un restaurant numit “Coliba,” care dispune de două săli de banchet cu șemineuri și o capacitate de 55 de persoane. De asemenea, există o sală de sărbători, teren de joacă pentru copii, opțiuni pentru activități distractive, precum calaria, facilități de saună finlandeză și baie rusă, terase și locuri pentru grătar.

“Pensiunea Poiana Bradului” se evidențiază ca un loc potrivit pentru a petrece timpul cu familia, pentru o seară romantică sau pentru întâlniri cu prietenii într-un cadru natural deosebit. Aici găsim, de asemenea, opțiuni pentru petreceri corporative, ceea ce face din acest complex un loc versatil pentru diferite ocazii.

 

Cazare la Poiana Bradului

În cadrul Complexului hotelier “Poiana Bradului”, există 6 căsuțe din bârne cu două etaje și 4 case VIP situate printre copacii de pe malul lacului, oferind o capacitate de cazare pentru o gașcă de până la 40 de persoane.

Cazarea în căsuțele din bârne include:
– O verandă
– Capacitate maximă de 6 persoane pe casă
– Mobilier, inclusiv 3 paturi: un dormitor cu un pat dublu (2×2) și două paturi single
– TV prin satelit
– Sistem modern de aer condiționat
– Cazan de apă caldă
– Ceainic electric
– Baie cu cabină de duș și accesorii precum șampon și săpun
– Servicii de cameră

În cazul căsuțelor VIP, acestea oferă cazare pentru 2 persoane pe casă și includ:
– Un dormitor cu un pat dublu (2×2)
– TV prin satelit
– Sistem modern de aer condiționat
– Cazan de apă caldă
– Ceainic electric
– Baie cu cabină de duș și accesorii precum șampon și săpun
– Servicii de cameră

Aceste condiții de cazare asigură o experiență confortabilă și plăcută pentru oaspeți în mijlocul frumuseții naturii din Poiana Bradului.

Restaurantul “Coliba” din Poiana Bradului

Restaurantul “Coliba” din Poiana Bradului vă întâmpină cu o experiență autentică a bucătăriei naționale și carpate. Acest restaurant este marcant prin simbolul său, “kolyba” – Vatra, un impresionant șemineu rotund instalat în centrul sălii, reprezentând o inovație deosebită și o mândrie deopotrivă.

Aici vă puteți aduna cu cei dragi în jurul șemineului rotund, savurând preparatele gustoase pregătite cu grijă de maeștrii bucătari. Cu o priveliște uimitoare a zonei, “Coliba” vă oferă două săli de banchet, fiecare cu o capacitate de 55 de persoane, parcarea este gratuită, și există și o zonă cu acces WiFi.

Restaurantul “Coliba” este locul potrivit pentru a organiza evenimente precum banchete, petreceri corporative sau diverse tipuri de bufete, inclusiv bufet suedez, barbeque, fourchette și Coffe Break.

Pentru rezervări și detalii suplimentare, puteți contacta la TEL.: (+373 22) 38 63 66 sau (+373) 79 30 10 73.

Ce poți face la Poiana Bradului

La Complexul Turistic “Poiana Bradului,” o gamă variată de activități așteaptă să fie descoperite. Aici, oaspeții au oportunitatea de a se relaxa și a se bucura de diversitatea experiențelor oferite.

Printre opțiunile de divertisment oferite se numără:

 • Saună finlandeză
 • Baie rusă
 • Volei
 • Călărie
 • Catamaran
 • ZOO
 • Piscină

Pentru cei mai tineri oaspeți, există un loc de joacă generos cu tobogane și balansoare, garantând că nimeni nu se va plictisi.

 

Piscina Complexului “Poiana Bradului”:

 • Prețul de intrare este de 260 lei de luni până vineri și 320 lei în weekend (sâmbătă – duminică).
 • Copiii cu vârsta de până la 6 ani beneficiază de intrare gratuită.
 • Prețul include un șezlong moale, un cearceaf și acces la baie.
 • În bazin există o zonă separată pentru copii.
 • Accesul în piscină se face conform principiului 1 șezlong – 1 oaspete – 1 acces, cu o brățară electronică specială care vă permite să intrați și să ieșiți de pe teritoriul bazinului oricând doriți. Există doar 40 de șezlong-uri.
 • Puteți beneficia și de acces la un mini-bar situat pe teritoriul piscinei, unde puteți găsi băuturi și gustări ușoare.
 • Cardurile de reducere sunt valabile.

În plus, pentru cei în căutare de relaxare, Complexul oferă o saună finlandeză unde puteți simți beneficiile terapeutice ale saunei pe lemne. Sauna este destinată maxim 8 persoane și dispune de:

 • Piscină mare cu iluminare și încălzire
 • 2 camere cu mobilier din piele, televizor LCD prin satelit
 • Bucătărie
 • Grătar
 • Aromaterapie

Sauna finlandeză este locul ideal pentru relaxare și sărbătorirea evenimentelor speciale.

(Visited 153 times, 1 visits today)

Contacte

Modificat: noiembrie 3, 2023

Închide