Adresa
Lalova
Ce ofera
Cazare, restaurant, activități
Preturi
Prețuri medii

Scris de 11:43 am Cazare

Descoperă Hanul lui Hanganu – un loc perfect pentru o vacanță liniștită în Moldova

Despre pensiunea „Hanul lui Hanganu”

Familia Hanganu vă oferă opțiunea de a alege din cele 28 de camere disponibile, 2 încăperi de tip bască și o fîneață. Toate aceste spații au un aspect rustic cu elemente arhaice și decor tradițional. Fiecare cameră este dotată cu baie și echipată cu toate facilitățile necesare pentru a vă asigura un confort optim. În plus față de locurile de cazare, pensiunea pune la dispoziție o sală de conferințe, saună și piscină, făcând din Hanul lui Hanganu alegerea perfectă pentru organizarea de team building-uri sau ședințe de grup. Această oază pitorească în mijlocul naturii oferă perspective panoramice de excepție.

Puteți alege dintr-o varietate de activități, în funcție de gusturile și preferințele dumneavoastră. De la excursii la mănăstirile și cascadele Saharna sau Țîpova, până la plimbări cu barca pe râul Nistru, pescuit, vânătoare sau momente liniștite în fața rugului. Pensiunea este de asemenea o alegere minunată pentru sărbătorile calendaristice, oferind tradiții, obiceiuri, bucate tradiționale, cântec, dans și voie bună.

La doar o oră și jumătate distanță de agitația și zgomotul urban, veți descoperi liniștea și peisajele mioritice rupte din povești. Pensiunea se află în raionul Rezina, satul Lalova, la 100 km de Chișinău. Hanul aparține familiei Hanganu, care vă așteaptă cu căldură și este gata să vă servească cu respect și ospitalitate.

Aici veți găsi o ambianță familială ideală pentru relaxare, reflecție și meditație. Vă invităm să vă bucurați pe deplin de ospitalitatea noastră. Suntem convinși că veți trăi momente deosebit de frumoase și pline de emoție. Nu ezitați să ne contactați, suntem bucuroși să răspundem la orice întrebări aveți.

Recomandarea gazdei este să vizitați Hanul lui Hanganu în timpul sezonului de iarnă, când Nistrul îngheață și vă puteți bucura de patinaj. Iarna aduce o aură magică în zonă, cu cascada Țipova înghețată în februarie, oferind peisaje demne de un regat de gheață. În camera dumneavoastră vă așteaptă bojdeuca caldă și focul din sobă, care vă va încălzi toate simțurile.

Dacă alegeți să vizitați locația vara, cu siguranță nu vă veți plictisi. Plimbările cu barca pe Nistru și cu căruța prin satele învecinate sunt experiențe de neuitat. Și, desigur, nu ratați ocazia să gustați din specialitatea casei, sarmalele pitice, o delicatesă inconfundabilă.

 

Cazare la Hanul lui Hanganu

CASA “CUȘMA LUI GUGUȚĂ” – CAMERA LUX

Sunteți pe cale să trăiți clipe de neuitat savurând cafeaua, învăluiți de atmosfera rustică din jurul dumneavoastră. Aici, vă veți simți cu adevărat ca acasă, chiar dacă sunteți departe de locuința dumneavoastră.

Facilități:

– Internet Gratuit: Puteți beneficia de acces gratuit la internet prin WiFi pe întreaga pensiune.

– Parcare Gratuită: Avem la dispoziție o parcare gratuită pentru clienții noștri.

– Dormitor și Living: Camera dispune de un pat dublu matrimonial.

– Baie Personală: Camera este echipată cu o baie și toaletă private.

– Incălzire: Dispune de aer condiționat și calorifer pentru a vă asigura confortul termic.

– Mobilier din Lemn Natural: Mobilierul din lemn natural este personalizat pentru a crea o atmosferă unică și autentică.

Rezervați aici

 

CASA “CUȘMA LUI GUGUȚĂ” – Camera Twin

În această cameră, clienții pot să se bucure de momente de relaxare în timp ce savurează o ceașcă de cafea, înconjurați de atmosfera rustică și autentică. Aici, se pot simți cu adevărat ca acasă, chiar și atunci când sunt departe de locuința lor.

Facilități:

– Internet Gratuit: Oferim acces la internet gratuit prin WiFi pe întreaga pensiune.

– Parcare Gratuită: Clienții noștri au la dispoziție o parcare gratuită.

– Pat Dublu/Twin: Camera dispune de un pat care poate fi configurat ca dublu sau twin, în funcție de preferințele clienților.

– Baie Personală: Camera este dotată cu o baie și toaletă private pentru confortul dumneavoastră.

– Incălzire: Camera este echipată cu aer condiționat și calorifer pentru a asigura o temperatură confortabilă.

– Mobilier din Lemn Natural: Mobilierul din lemn natural este personalizat pentru a crea o atmosferă unică și autentică.

Rezervați aici

 

BAȘCĂ – CU SOBĂ

Această cameră are un farmec aparte, cu un accent deosebit pus pe soba de cărămidă roșie. Oaspeții se pot bucura de clipe frumoase într-o atmosferă care le amintește de vremurile strămoșilor moldoveni. Aici au ocazia să descopere tradiții și obiceiuri autentice.

Facilități:

  • Internet Gratuit: Accesul la internet este gratuit pe întreaga pensiune, prin WiFi.
  • Parcare Gratuită: Pensiunea oferă parcare gratuită pentru clienții săi.
  • Bașcă cu Sobă: Camera este echipată cu o bașcă tradițională și o sobă, oferind o experiență autentică.
  • Baie Personală: Camera dispune de o baie și toaletă private pentru confortul oaspeților.
  • Incălzire cu Sobă: Camera este încălzită cu ajutorul unei sobe tradiționale.
  • Mobilier din Lemn Natural: Mobilierul din lemn natural este personalizat pentru a crea o atmosferă unică și autentică.

Rezervați aici

 

CASA “LA TITIANA” CAMERA DOUBLE/TWIN

Această cameră oferă facilități confortabile pentru o ședere plăcută:

– Internet Gratuit: Accesul la internet este gratuit pe întreaga pensiune, prin WiFi.
– Parcare Gratuită: Pensiunea pune la dispoziție parcare gratuită pentru clienți.
– Pat Dublu/Twin: Camera dispune de un pat dublu sau twin, oferind flexibilitate în ceea ce privește preferințele oaspeților.
– Baie Personală: Camera este echipată cu o baie și toaletă private pentru confortul oaspeților.
– Incălzire: Camera dispune de sistem de aer condiționat pentru a menține o temperatură plăcută.
– Mobilier din Lemn Natural: Mobilierul din lemn natural este personalizat pentru a crea o atmosferă unică și autentică.

 

Alte opțiuni de cazare disponibile

Pensiunea oferă multiple opțiuni de cazare, puteți consulta lista completă și prețurile aferente accesând următorul link: Cazare la Pensiunea Hanul lui Hanganu.

 

Restaurantul Hanul lui Hanganu

 

 

Restaurantul vă așteaptă cu bucate pregătite după rețete tradiționale moldovenești, transmise din generație în generație. Pentru a consulta meniul complet, accesați link-ul: https://hanulhanganu.md/restaurant/

(Visited 206 times, 1 visits today)

Contacte

Modificat: noiembrie 3, 2023

Închide