La Placinte

La Placinte

La Plăcinte este o rețea de restaurante din Chișinău cu bucate tradiționale (și nu numai). Restaurantele oferă o consistență a gusturilor și meniului – bucatele vor fi la fel de delicioase în orice restaurant!   (Visited 48 times, 2 visits today)

Restaurant Complement

Restaurant Complement

Restaurant Complement este un restaurant din centrul Chișinăului. Se prezintă cu un meniu amplu și variat, în care găsim bucate tradiționale, mic dejun, gustări reci, salate, pizza, supe, paste, burgeri, și altele. (Visited 48 times, 2 visits today)

Ferma cu Origini

Ferma cu Origini

Ferma cu Origini este un restaurant din Chișinău ce oferă o bucătăria variată, în care veți găsi bucăți tradiționale, pizza, deserturi, feluri principale și altele. (Visited 48 times, 2 visits today)

Trattoria della nonna

Trattoria della nonna

Trattoria della nonna este o rețea de restaurante din Chișinău, se prezintă cu o bucătăria variată, în care veți găsi bucate tradiționale, supe, bucate la grătar, chiar și pizza sau burgeri, toate la un preț accesibil.   (Visited 48 times, 2 visits today)

Simplu Delicios

Simplu Delicios

Simplu Delicios este un restaurant cu bucate tradiționale și la grătar din centrul Chișinăului. Oferă cu un meniu variat cu prețuri accesibile.   (Visited 48 times, 2 visits today)

(Visited 48 times, 2 visits today)

Modificat: aprilie 19, 2023

Închide