Publicitate

Ai o afacere în domeniul turismului, sau oferi servicii de aventură – organizezi meciuri de paintball, kayaking pe Nistru, sau orice alte activități și vrei să afle despre tine cât mai multe persoane? Trebuie să fii listat pe descopera.md!

De ce să fii partenerul descopera.md

 1. Audiența mare și cointeresată.
  Doar în anul 2023 platforma descopera.md a fost utilizată de peste 150,000 persoane – persoane interesate de noi aventuri, de a-și descoperi țara, de noi experiențe.
 2. Cea mai populară platformă de turism local și activități
  descopera.md este unul dintre cele mai cunoscute și ușor de recunoscut site-uri de turism local și aventură din Moldova. Am construit un brand puternic și prestigios – lucru de care vei beneficia foarte mult dacă optezi pentru un parteneriat.
 3. Conținut de calitate
  Este unica platformă de turism local din Moldova care oferă informații cu adevărat utile, bine structurate și prezentate într-o interfață comodă și ușor de utilizat.

Ce obții ca partener?

 1. Expunere către o audiență cointeresată
  Avem o audiență mare, de circa 150,000 utilizatori, care sunt foarte cointeresați în a descoperi noi experienție – locuri de vizitat sau noi aventuri.
 2. Un spor de credibilitate și încredere
  Am construit un puternic brand în domeniu, iar dacă afacerea ta va fi prezentă pe descopera.md – clienții tăi potențiali vor avea mai multă încredere, vor procura mai ușor serviciile dvs.
 3. Creștere a vânzărilor
  Datorită audienței noastre mari și calitative – șansa să-ți găsești un viitor client este mult mai mare decât prin orice altă metodă de promovare.

Ce reprezintă parteneriatul?

Avem la dispoziția ta mai multe opțiuni de parteneriat, te vom ajuta să alegi opțiunea potrivită pentru tine.

 1. Poți apărea în secțiunea „Parteneri” – cel mai mare randament
  Poți apărea la începutul și finalul celor mai populare articole de pe descopera.md – fie că vrei să afișăm logoul tău, o descriere, sau un banner publicitar.
  Perfect pentru o afacere în orice domeniu.
  Expunere: cel puțin 150,000 persoane.
 2. Articol dedicat afacerii dvs.
  Putem să realizăm un articol foarte detaliat despre afacerea dvs. – ce oferiți, care sunt prețurile și orice alte informații utile.
  Perfect pentru afaceri în domeniul turismului local (crame, restaurante, pensiuni), sau din domeniul aventurii (kayaking, hiking, alte activități).
  Expunere: în jur de 50,000 persoane.
 3. Secțiune interactivă pe pagina principală
  Putem crea o secțiune interactivă și prezentată excelent, ca parte a designului site-ului nostru, cu produsele sau serviciile tale.
  Expunere: cel puțin 150,000 persoane.
  Perfect pentru afaceri ce oferă rezervări sau vând produse.
 4. Sponsorizează un articol
  La finalul fiecărui articol vei găsi o secțiune de sponsorizare. Dacă ne ajuți cu o donație, vei apărea la finalul articolului ca sponsor al acelui articol.

 

Cum devii partener?

Contactează-ne la adresa de e-mail: contact@descopera.md

Sau la numărul de telefon:

Deschide numărul
37361127141

De asemenea, poți completa acest formular cu detalii despre afacerea ta, iar noi vom reveni cu o ofertă.

Link către formular

 

(Visited 217 times, 1 visits today)

Modificat: aprilie 18, 2024

Comentariile sunt închise

Închide