Voci de aur la DescOPERĂ 2019
De pe 14 până pe 16 iunie 2019, pentru al patrulea an consecutiv, Rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi va găzdui unicul festival de muzică clasică în aer liber din Europa de Est - DescOPERĂ.

Festivalul DescOperă este un eveniment muzical inedit, care scoate opera și muzica clasică din scena tradițională și o aduce în sânul naturii. Timp de 3 zile, spectatorii vor avea șansa să se bucure de vremea frumoasă, aerul curat, priveliștea mirifică și muzica clasică, interpretată live într-o scenă improvizată. Anul acesta, vizitatorii vor  asista la  spectacole muzicale cu artiști renumiți din țară și de peste hotare. Spectacolele vor fi dirijate de  Friedrich Pfeiffer din Austria și Tiberiu Soare din România.

Printre  artiștii care vor evolua în acest an la DescOPERĂ se numără soprana Valentina Naforniță, solistă la Opera din Viena, care va interpreta rolul Adinei în opera Elixirul Dragostei, pusă în scenă sâmbătă, 15 iunie și Ana Cernicova, solistă la Teatrul Național de Operă și Balet "Maria Bieșu", care va fi soprană în compoziția Perpetuum Mobile de Straus, la închiderea festivalului, duminică, pe 16 iunie. 

Programul pentru cea de-a patra ediție, care se va desfășura de pe 14 până pe 16 iunie: 
Bilete și informații sunt disponibile la Casele Teatrului Național de Operă și Balet, Casele Filarmonicii, Casele Palatului Național, Info-point Butuceni și online pe iTiket.md

Nu rata ocazia de a lua bilet pe iticket.md la preț redus, până la 15 mai, pentru Opera Elixirul Vieții. 
17 May 2019, 07:53

De la Viena până la amfiteatrul din Butuceni pe...
Surprizele muzicale ale Festivalului DescOPERĂ ...
10 motive să vii la DescOPERĂ
Rusanda Panfili: „Îmi este mai ușor să mă expri...

Follow us

buy tickets:

1. Tickets can be purchased at the National Opera and Ballet Theatre “Maria Biesu”
2. National Philharmonic „Serghei Lunchevici”
3. National Palace „Nicolae Sulac”
4. Butuceni info-point, Orheiul Vechi

Cum ajungi la festival?

For the convenience of the spectators will be organized transport from Chisinau to Butuceni and the return of the route. The tickets cost 35 lei and can be purchased from www.iticket.md or from the ticket office of the Opera and Ballet Theater ”Maria Bieșu”.