De la Viena până la amfiteatrul din Butuceni pe motocicletă
Dirijorul austriac Friedrich Pfeiffer,  a ajuns la Butuceni cu două săptămâni înainte de începerea festivalului după o călătorie de 1400 km pe motocicletă. La intrarea în Chișinău, oaspetele de onoare al festivalului de muzică clasică în aer liber DescOPERĂ a fost întâmpinat de către organizatori și de către o comunitate de bikeri. 
 
Am mers mai bine de 17 ore. Sunt anumite lucruri pe care un om trebuie să le facă pe parcursul vieții: să construiască o casă, să întemeieze o familie și să facă un drum pe motocicleta de la Viena până la Butuceni”, a afirmat Fredrich Pfeiffer entuziasmat.  
 
Maestrul Friedrich Pfeiffer va dirija toate cele trei concerte de operă în cadrul celei de-a 3-a ediții a festivalului DescOPERA. Pentru următoarele trei zile, în văile și stâncile din Orheiul Vechi va răsuna muzica compusă de Carl Orff, Giuseppe Verdi și inegalabilul Johann Strauss.  Evenimentul se va desfășura în perioada 15-17 iunie în amfiteatrul natural din Butuceni, care oferă o acustică ideală pentru o orchestră simfonică și vocile soliștilor de operă. 
12 Jun 2018, 07:31

Surprizele muzicale ale Festivalului DescOPERĂ ...
10 motive să vii la DescOPERĂ
Voci de aur la DescOPERĂ 2019
Rusanda Panfili: „Îmi este mai ușor să mă expri...

Follow us

buy tickets:

1. Tickets can be purchased at the National Opera and Ballet Theatre “Maria Biesu”
2. National Philharmonic „Serghei Lunchevici”
3. National Palace „Nicolae Sulac”
4. Butuceni info-point, Orheiul Vechi

Cum ajungi la festival?

For the convenience of the spectators will be organized transport from Chisinau to Butuceni and the return of the route. The tickets cost 35 lei and can be purchased from www.iticket.md or from the ticket office of the Opera and Ballet Theater ”Maria Bieșu”.