Scris de 12:11 pm Destinații turistice

Cum și unde să călătoreși în pandemie fără vaccin.

Pandemia a sufocat economia și, odată cu ea, călătoriile, afacerile și aproape toate celelalte aspecte ale vieții moderne.

COVID-19 a schimbat în esență modul în care ne trăim viețile, forțându-ne să ne adaptăm la noile definiții ale normalității, cu multe limitări.

 

Deși termenul “post-pandemic” pare să ne evite, vaccinările și măsurile de combatere la nivel național încep să ne arate luminița de la capătul tunelului.

Oamenii ezită să călătorească în acest moment – și pe bună dreptate. Deși, în multe zone s-a reușit să se aplice cu succes creșterea ratelor de vaccinare și testarea cu atenție, răspândirea unor noi variante de virus i-a făcut pe oameni să fie precauți în ceea ce privește călătoriile.

Deoarece este mai puțin probabil ca oamenii să călătorească în toată țara, punctele turistice standard înregistrează mai puțin trafic de intrare din partea străinilor, lăsând loc vizitatorilor să se bucure și să admire mai profund peisajul.

Unele dintre cele mai bune opțiuni pe care oamenii le au în acest moment se găsesc la nivel local, dar există câteva motive pentru care călătoriile sigure din punct de vedere etic în străinătate ar putea fi o opțiune excelentă pentru cei care doresc să își hrănească microbul călătoriilor.

Iar dacă în timpul călătoriei te plictisești – recomandăm să încerci talentul în croșetare, iar aici vei găsi cu ce sa începi în croșetare.

Indiferent dacă vă decideți sau nu să călătoriți chiar acum, trebuie să țineți cont de faptul că pandemia nu s-a terminat încă.

Înainte de a vă rezerva biletele de avion, asigurați-vă că vă informați cu privire la situația actuală a destinației dumneavoastră în ceea ce privește COVID-19 și căutați informații actualizate despre răspunsul autorităților de călătorie relevante, astfel încât să știți la ce să vă așteptați înainte de a ajunge.

Ca regulă generală, ar trebui să vă faceți planuri pentru a purta masca și să respectați regulile de distanțare socială în timpul vizitei, astfel încât să contribuiți la menținerea siguranței dumneavoastră și a celorlalți în timpul șederii dumneavoastră.

Există multe motive pentru a dori să așteptați până când lucrurile se vor îmbunătăți pentru a călători, dar există și motive pentru a călători chiar acum care trebuie recunoscute, cum ar fi urgențele legate de muncă sau de familie care necesită atenție imediată.

Iată câteva sfaturi pentru călătorii care decid să își mai amâne puțin aventurile și câteva pentru cei care nu au de ales sau care pur și simplu vor să plece.

 

 

(Visited 121 times, 1 visits today)

Modificat: februarie 27, 2023

Închide